Sävspel presenterar stolt

1 – 3 nov 2024

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Vill du hjälpa till med SävCon XXIII?

Nu börjar planeringen för SävCon XXIII och vi behöver all hjälp vi kan få. Vill du vara med och skapa ett fantastiskt rollspelskonvent så skriv upp dig här intill så hör vi av oss med mer information.

Bara för att du skriver upp dig här så innebär inte det att du måste hjälpa till, inte heller hur mycket du vill hjälpa till. Utan mestadels att vi kommer kontakta dig när planeringen för nästa SävCon påbörjas för att se om du vill hjälpa till med något.

*” anger obligatoriska fält

När vill du hjälpa till i planeringen?
Det går att markera flera val

Välkommen till gemenskapen.

Vi hörs!

Om SävCon

Rollspelskonventet SävCon slog upp sina dörrar på Sävarskolan i Sävar för första gången redan 1999. Konventet vänder sig framförallt till ungdomar i Sävar- och Umeå-området. På senare år växte en aning och brukade locka cirka 200 deltagare varje år. Konventet har alltid hyrt det närliggande badhuset under en av kvällarna – något som varit väldigt uppskattat sedan det första konventet och som bidragit till att SävCon blivit Sveriges trevligaste och mysigaste rollspelskonvent!

Med åren som gått har SävCon blivit norrlands äldsta rollspelskonvent. SävCon är under ständigt utveckling och är du intresserad av att hjälpa till att utveckla konventet eller hjälpa till under konventet är du varmt välkommen att kontakta oss.